Volgers

zondag 20 mei 2012

Make It Crafty - Hartelijk gefeliciteerd


Hallo allemaal hier ben ik weer met een kaartje dat al op het Copic Marker Benelux blog heeft gestaan maar  vind hem nog wel de moeite waard om ook op mijn eigen blog te plaatsen. Het is een afdrukje van "Make It Crafty" en natuurlijk is het weer echt een digi voor mij met al die haren.


Over de haren gesproken ik heb gisteren met MarikenSamanthaArjette en Jolanda een dagje gekleurd dit hadden ze gewonnen bij een candy die ik weg gaf voor mijn verjaardag. Voor mij zelf was het om te kijken of ik wel workshops kon geven, goed overbrengen wat je bedoeld is toch een kunst. We zijn begonnen om diepte in je afbeelding te brengen en na de lunch die mijn schat Rob voor ons had gemaakt zijn we verder gegaan met de haren kleuren. Nou zou je denken dat het hier een kippen hok zou zijn met vijf meiden maar niet hoor het was muis stil en iedereen was heel geconcentreerd bezig. Als afsluiting van de dag zijn we nog met z'n alle naar Doe@ding geweest in Spijkenisse en hebben we allemaal wel wat leuks gekocht nou had ik een koopje want ik had een cadeau bon gekregen van de meiden. 
Nou ik kan in de toekomst wel workshops gaan geven want wat ik vandaag al gezien heb van een paar meiden hebben ze het allemaal goed toegepast wat we gisteren behandeld hebben.

Meiden jullie ook heel erg bedankt voor gisteren want jullie hebben van mij geleerd maar ik dan wel op een andere manier ook zeker van jullie.


Bovenstaand is een foto van de gebruikte kleuren.

Bedankt weer voor jullie bezoekje aan mijn blog vind het altijd heel leuk om jullie reacties te lezen.


19 opmerkingen:

Leintje* zei

Prachtige kaart hoor!!! Nou als je kleurworkshops zou gaan geven wil ik wel langskomen samen met een goede vriendin.
Liefs,leintje

Diny Sprakel zei

Hallo Wenda, je zult het nog druk krijgen. Weer een prachtige kaart. Groet Diny

Scrap Hills zei

Hallo Wenda,

Nou we kunnen niet wachten totdat je een kleuren workshop gaat geven!!! We houden je blog in de gaten en als het zo is dan komen we met 3 meiden bij je kleuren.

groetjes Hil

Marianne Schut zei

Hai Wenda, ik had je kaartje al even bewonderd op het copicblog maar ik kijk er nog steeds met veel genoegen naar hoor! Prachtig zoals jij een plaatje kan laten spreken, echt top! Enne...ik denk dat Diny gelijk heeft...je gaat het vast heel druk krijgen. Ik hou je blog in ieder geval in de gaten hoor! Liefs Marianne

Ankie vd Polder zei

Ha Wenda, Ik volg je al een tijdje via Copic Marker Benelux, maar vanaf nu ook jouw eigen blog. Wat een prachtige manier van kleuren heb jij zeg, daar kan ik nog heel wat van leren. Groetjes, Ankie

Jolanda zei

Hee Wenda, super kaart weer, en zooooo mooooi gekleurd! Nogmaals dag voor de super dag, en ik ben blij dat het voor jou ook een dag was om te kijken hoe het allemaal verloopt zo workshopdag. je zult het inderdaad druk krijgen

Nellie zei

Hallo Wenda
wow wat een plaatje weer nou ik scuif aan in de rij hoor als je workshops gaat geven

Liefs Nellie

arjette zei

Super mooi Wenda!!!!
Ik denk inderdaad ook dat je hel héél druk ga krijgen als je workshops ga geven, jouw manier van kleuren is écht helemaal geweldig!!!

gr. arjette.

Babette zei

Mooi kaartje en fantastisch kleurwerk.
Groetjes Babette

Hélène zei

Wow, weer schitterend ingekleurd.. je ziet de haren bijna bewegen. Leuk te lezen dat de workshop geslaagd was. Ik hou me zeker aanbevolen ;-)

Groetjes Hélène

Mariken zei

Hey Wenda, wat een plaatje, het ziet er weer geweldig uit!! En je bent een prima juf, met goede tips, complimenten en een kritische blik. Als je workshops gaat geven, ik schrijf me alvast in!! Bedank Rob nog van me voor de heerlijke lunch en koffie!
Liefs Mariken.

Riet zei

Wat prachtig gemaakt Wenda.

Liefs Riet.

Samantha van Velzen zei

Je hebt het meer dan prima gedaan de workshop. Daar heb je dus ook talent voor :) je kritische blik en nuchtere manier van overbrengen vond ik prettig. Daar leer je toch het meest van.
Als je vaker workshops gaat geven, kom ik zeker graag terug er valt altijd bij te leren :) en natuurlijk kom ik ook voor de overheerlijke koffie en lunch van Rob ;)
Groetjes, Samantha

Kjersti zei

Your coloring is amazing Wenda! What a beautiful hair you have colored, and the card is gorgeous!
Hugs Kjersti:)

Yvonne's cardcorner zei

Schitterend!!! als je workshops gaat geven kom ik graag een keer!!!
liefs Yvonne

May Britts papir og sånt zei

Your coloring is amazing Wenda!
and the card is gorgeous.

Hugs May Britt

Helga zei

you colored the hair stunning !!
Greetings from Austria
Helga

Helga zei

you colored the hair stunning !!
Greetings from Austria
Helga

creacora zei

dank je wel voor je duidelijke filmpjes ik vind het kleuren van de krullen erg leerzaam , ik heb mijn kaartje klaar en zal hem van het weekend plaatsen ben benieuwd wat je er van vind ,

groetjes Cora