Volgers

dinsdag 27 december 2011

Make It Crafty - mijn eerste video

Hallo allemaal hoop dat jullie gezellige kerstdagen hebben gehad.

Heb eerste kerstdag mijn eerste video tutorial geplaatst op het Copic Marker Benelux blog en die wilde ik hier ook laten zien aan jullie.


Bovenstaand is het eind resultaat, verder had de kaart weer niet veel nodig vond ik zelf.
Is het duidelijk allemaal anders hoor ik het graag van jullie (kan er allen maar van leren).Bovenstaande foto zijn de kleuren die ik gebruikt heb voor het afdrukje.

Bedankt weer voor jullie bezoekje aan mijn blog.

11 opmerkingen:

Mariken zei

Prachtig kaartje Wenda! En ik ben blij met je video, daar ga ik eens rustig voor zitten!
Gr-jes Mariken.

martina's kaartjes zei

prachtig gedaan hoor ! veel geduld moet je hiervoor hebben, ik ben nogal van de snelle hierbij, maar het resulaat mag er natuurlijk wel zeker wezen hoor ! knappe kaart, en heel goed uitgelegd, dank je
grtjs, martina
x

De Creakeet van Peet zei

ikben geen fan van copic markers maar ik kan zo genieten van de manieren waarop er gekleurd word en dit filmpje is helemaal leuk en zekers een pracht resultaat...knuf peet

Gea zei

Het is een duidelijke video, met een goede uitleg over het kleuren van plooien! Ik heb er zelf ook nog wat van opgestoken, ik zal de volgende keer wat meer opeenvolgende kleuren kiezen. Knap gedaan hoor, zeker voor je eerste video! Jammer dat het geluid niet helemaal toppie is, dat is misschien een verbeterpuntje voor de volgende keer.
Groetjes Gea

corryskaart zei

hoi wenda
had je filmpje vol bewondering zitten te bekijken en hoop dat ik er ook eens wat van kan breien, want zo mooi en duidelijk uitgelegd dat moet gaan lukken:-))
groetjes...corry

Babette zei

Wat een schitterend kaartje, en weer prachtig ingekleurd. Helemaal super die plooien. Bedankt voor het filmpje.
Groetjes Babette

Mariken zei

Hoi Wenda,
Ik heb nog een vraag, hoe bepaal je de kleuren die bij elkaar passen? Het zijn nl niet allemaal opeenvolgende kleuren en je krijgt de overgangen zo vloeiend, hoe doe je dat.
Het filmpje is erg duidelijk en goed uitgelegd. Gr-jes Mariken.

Naomi zei

Hoi Wenda!

Het is echt een prachtige kaart!
Ik vind ook de uitleg erg duidelijk, ik heb hier steeds moeite mee met de plooien, maar ik ga het er op deze manier / met jouw video toch nog maar eens op wagen :D

Dankjewel ook hiervoor!
veel liefs
Naomi

Durvina zei

Wauw!
Dat is gaaf gedaan.

groetjes, Durvina

Mariken zei

Hey, dank je wel voor je uitleg, ik ga proberen! Heb jij nu alle kleuren? Dat zijn er veel he?? Je kleurwerk is fantastisch, heb je dat jezelf aangeleerd?
Gr-jes Mariken.

Brenda zei

Hoi Wenda,
Het is een super goede uitleg in je video, proficiat met het maken van je eerste video, je mag er met recht trots op zijn! Een super mooie kaart.
Groet Brenda