Volgers

woensdag 1 februari 2017

Love is all you need


Hallo allemaal,

Vandaag start er weer een nieuwe challenge op het blog van IndigoBlu, we zijn wat later dan normaal maar we hebben de challenge verschoven van de 20ste naar de 1ste van de maand vandaar.
Het thema voor deze maand is en hoe kan het ook bijna anders........

Love is all you need.

Voor deze kaart ben ik aan de slag gegaan met de Luscious pigment Powders, heb van de kleuren Lavender, Rose Bronze en Raspberry wat poeder aangebracht op het papier. Dit heb ik vervolgens nat gespoten met een fijne spray en dit in elkaar over laten lopen. Het geheel gedroogd met de heat tool, na het drogen met een tekst stempel uit de set "Tasty Textures" hier en daar gedeeltelijk aan gebracht.


Om nog wat relatief aan te brengen, wat structuur pasta gekleurd met de poeders en stippen aangebracht met het stencil "Weird Science". Vervolgens het "Splettered Heart"gestempeld met versamark en dit bewerkt met Luscious Silver, Als laatste om de kaart af te maken het woord LOVE gestempeld met de set "Design Alphabet".
Door al de glimmende poeders was het wat moeilijk om een goede foto te maken maar hoop dat het toch allemaal goed te zien is.

Hoop dat je gezellig mee doet deze maand met de challenge en dat ik je alvast heb kunnen inspireren met deze kaart.
 

Geen opmerkingen: