Volgers

vrijdag 2 september 2016

Another year older .....


Hallo allemaal

Vandaag mijn bijdrage voor de nieuwe challenge op het Craftliners challenge blog en voor deze maand is het thema .......

"Zon, Zee en Strand" ( vrije interpretatie ) 

Heb dus zelf gekozen om een kaart te maken in blauw, geel en beige (mijn vrije interpretatie). Ben begonnen met gebroken wit papier en een embossing folder van "Tattered Lace - Dotted Crosshatch", de folder heb ik beïnkt met geel en blauw en dit uit gerold Voorzichtig het papier er goed op gelegd en door de TODO gehaald. Het geheel even laten drogen en met een licht bruine inkt over het papier gegaan om het patroon duidelijker uit te laten komen. Dit op blauw cardstock geplakt en vervolgens op de gele basis kaart. Als laatste er nog een rand blauw en geel op geplakt en een leuke tekst stempel van "Taylored Expressions - Another Year Older" afgedrukt. 


De kaart verder afgemaakt met twee dies van Tattered Lace, de bloem (Michaelmas Daisy) uit gebroken wit gestanst en de uiteinden van de blaadjes bewerkt met bruine inkt, De swirls (Delicate Flourishes) van restjes gestanst en met folie bewerkt in combinatie met de TODO voor een glimmend accent.

Hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren met deze kaart en gezellig mee doet met de challenge


2 opmerkingen:

Ellen zei

Mooi gedaan!
X Ellen

Juanita zei

Héél mooi Wenda!
Liefs Juanita