Volgers

zondag 21 augustus 2016

Friends


Hallo allemaal,

We starten vandaag weer met een nieuwe challenge bij "Indigo Blu" en bovenstaande kaart is mijn bijdrage voor deze maand aan het DT. Het thema voor deze maand is ........

"All things Bright & Beautiful" ( Helder en mooi )

Voor het Bright heb ik gekozen om met heldere kleuren te werken in het papier en de PanPastel kleuren. Dan het Beautiful dat vind ik toch heel erg persoonlijk wat ik mooi vind hoef jij niet mooi te vinden, heb gekozen voor een mooie tekst stempel met vriendschap ( dat vind ik dus erg mooi een goede vriendchap ).

Ben begonnen met wit papier en hier op met Versamark en twee Textuur stempels een achtergrond gemaakt, hier over met drie kleuren panpastels gaan werken. Het geheel gefixeerd en laten drogen, vervolgens weer de stempel "Splattered Heart" aangebracht ook weer met Versamark en nu met goud het afdrukje zichtbaar gemaakt.
 Als laatste dan nog een tekst aan gebracht uit de set "B.F.F." dit ook weer gemat op geel en roze papier en met Foam tape verhoogd en aan gebracht op de kaart.


Bovenstaande foto is scheef genomen zodat het goud van het van het hard goed zichtbaar word.

Gebruikte Materialen :

Stempels :  Tasty Textures
B.F.F.
Splattered Heart (Dinkie)

Kleur medium : PanPastels :
Geel : 220.5 Hansa Yellow
Roze : 430.5 Magenta
Blauw : 580.5 Turquoise
Goud : 911.5 Rich Gold

Hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren met deze kaart en misschien gezellig als je een keer mee doet met de challenge.


2 opmerkingen:

Marijke zei

Mooie kaart en mooie technieken gebruikt. Mooie tekst ook! Groetjes Marijke.

Lydia Boode zei

Mooie kaart geworden hoor. '
Lekker Bright and shiny

dikke knuff