Volgers

maandag 21 september 2015

Autumn Days bij IndigoBlu


Hallo allemaal,

Het is weer tijd voor een nieuwe challenge op het Indigo Blu challenge blog Voor deze maand is het thema "Autumn Days" herfstdagen dus. Buiten merken we al een beetje dat die er aankomen. Vind de herfst altijd wel een hele mooie tijd van het jaar, het verkleuren en vallen van de bladeren en in het bos gaan we straks weer mooie paddenstoelen tegen komen, super tijd voor een lekkere bos wandeling.

*******************************

It is time again for a new challenge on the Indigo Blu challenge blog. For this month the theme is "Autumn Day". Outside we already notice that these days are coming. Autumn is always a beautiful time of the year in my opinion; the leaves change color and fall from the trees. Also we will find beautiful mushrooms in the woods again, it’s an awesome time for a nice walk in the woods.

*******************************


De kaart hier boven is mijn bijdrage aan de voorbeelden voor de challenge. Ben begonnen met Panpastels voor het kleuren van de achtergrond.

*******************************

The card above is my contribution to the examples of the challenge. I started with PanPastels to color the background.

250.5 - Diarylide Yellow
280.5 -  Orange
380.5 -  Red Iron Oxide
380.1 -  Red Iron Oxide Extra Dark

Hier na de rand gemaakt met de stempel rand van "Nature II" in combinatie met de "Mega-Flake" Autumn Blaze. Vervolgens de paddenstoelen van de zelfde met Versamarkt gestempeld en met bruine embossing poeder bewerkt. Het zelfde heb ik gedaan met de bladeren van de set "Live Laugh Love" Daarna de bladeren gekleurd met de zelfde kleuren als de achtergrond en de paddenstoelen met drie kleuren van de "Raw Umber". Alles netjes uit gesneden en geknipt en dit met 3D kit aan gebracht op de kaart.


*********************************

After that I made the edge with the stamp "Nature II" in combination with the "Mega-Flake" Autumn Blaze. Then I made the mushrooms with the stamps of the same set with Versamark ink and brown embossing powder, I did the same with the leaves (from the set "Live Laugh and Love") and colored those in the same colors as the background with the three colors of "Raw Umber".I cut everything out very neatly and then glued this with 3D glue on the card.

*********************************

Hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart en do gezellig een keer mee met de challenge van IndigoBlu.

*********************************


I hope I can inspire you with this card and please join the challenge of IndigoBlu.

4 opmerkingen:

Creative Makings zei

Beautiful Wenda, I agree with you this is a perfect and my most favourite time of gear to walk in the woods. X

Els zei

Mooie kaart Wenda, vooral de paddenstoelen vind ik geweldig; een mooie kleurencombinatie, echte warme herfstkleuren.

Liefs Els

Maxine Jones zei

Beautiful card!! Love the leafy outline with the mega flake. Mwah, Maxine x

Mac Mable zei

What a gorgeous card and beautiful colours. Thank you for the inspiration x