Volgers

zondag 19 augustus 2012

Make it Crafty - lang haar kleuren
Hallo allemaal hier weer een berichtje van mij het is een kaart en een filmpje over hoe ik de lange haren kleur , het heeft al op het Copic Marker Benelux Blog maar wilde het toch ook nog even aan jullie laten zien.

De kleuren die ik gebruik in het filmpje zijn E59 - E37 - YR24 - Y26 - Y15 - Y21 en E50, het afdrukje is van "Make it Crafty".
Op de kaart is het afdrukje echt het middelpunt geworden en heb ook verder niets toegevoegd dan een paar swirls op de achtergrond door middel van een masker.
Tevens heb ik in dit afdrukje ook geen grijs gebruikt onder de kleuren om er diepte aan te geven maar nu met andere donkere kleuren geprobeerd om het zelfde effect van diepte te krijgen.


De kleuren die ik gebruikt heb om het geheel te kleuren zijn:
Haren : E59 - E37 - YR24 - Y26 - Y15 - Y21 - E50
Huid : R22 - R20 - E11 - E00 - E000
Oud-Roze : RV99 - RV95 - RV93 - RV91
Groen : G99 - G85 - YG03 - YG00 - YG000
Achtergrond is gespoten met : B0000 - B000 - B01 - B02
Bedankt weer voor jullie bezoekje aan mijn blog. weet niet hoe jullie er over denken maar van mij mag de temperatuur wel wat gaan dalen.

Liefs Wenda


7 opmerkingen:

Mariken zei

Dat heb je weer schitterend gedaan, prachtig gekleurd en dat met deze temperaturen!
Groetjes Mariken.

Ankie vd Polder zei

Ha Wenda, bedankt weer voor je tutorial. Ik hem weer met belangstelling bekeken. Hoewel ik inmiddels ook aardig bedreven ben in het wat moeilijkere kleurwerk met copics, bekijk ik jouw filmpjes graag, en steek er toch ook steeds weer wat van op. En die temperaturen, tja, wat zal ik zeggen: het is voor mij iets te veel van het goede, kan er niet zo goed tegen, maar ben wel blij voor al die mensen die hier zo naar hebben uitgekeken. Ik zoek gewoon het koelste plekje in huis op en dat is, geloof het of niet, mijn hobbekamer. Daar komt nl geen zon binnen. Vervelend hė? :-) groetjes, Ankie

Anoniem zei

Totally amazing coloring, what an eyecandy you create with your markers :))
Hugs Lilli xx

Mieke zei

Whaw, hoe perfect gedaan, prachtig!

Lia zei

Wow wat heb je dit mooi ingekleurd,
groetjes Lia

Riet zei

Wat schitterend is dit Wenda.

Liefs Riet.xx

Gerrittina zei

Mooi zeg, die haren en die plooien in de rok. Super. Dank je wel voor de uitleg.

Gr. GZ