Volgers

vrijdag 24 juli 2015

Bloemen groet


Hallo lieve bloggers

Vandaag weer een kaartje voor jullie dat ik maakte voor een winkelier. Best lastig af en toe als je diverse dingen op een kaart moet gebruiken wat eigenlijk helemaal je stijl niet is zo ook deze kaart. Maar na veel proberen is het toch een kaart geworden waar ik tevreden over ben.


Deze bloem is opgebouwd uit drie lagen als eerste gestempeld op het blauw groene cardstock en de blaadjes gekleurd, vervolgens twee keer op wit gestempeld en gekleurd, boven op de blaadjes de bloem geplakt waar de blaadjes vanaf zijn geknipt en als laatste het hard van de bloem.


Deze stans in de mal gespoten met de rood tinten en na het verwijderen van de stans de tak een beetje gekleurd. Het geheel kwam niet zo mooi uit dus om het meer te laten spreken nogmaals gestanst uit het cardstock en dit er onder aan gebracht.


de gebruikte kleuren zijn: 

Gespoten bloemen : R17 - R14 - R21
Gekleurde bloemen : R37 - R29 - R17 - R14 - R21
Blaadjes : BG99 - BG96 - BG93 - BG90

 Hoop dat jullie de kaart weer kunnen waarderen en tot gauw.

dinsdag 21 juli 2015

Precious Metals


Hallo lieve bloggers,

Vandaag een kaartje voor het IndigoBlu challenge blog, we hebben weer een nieuwe uitdaging voor jullie en bovenstaande kaart is mijn bijdrage deze maand. Het thema deze maand is "Precious Metals" op de kaart is dan ook gebruik gemaakt van 3 metallic's acryl verf voor de achtergrond. De zilver, goud en brons acryl verf beetje verdeeld aangebracht op het papier en met een roller gaan uitrollen door elkaar tot het gewenste resultaat is ontstaan.

**********
 Today a card, made for the Indigo Blu Challenge  blog. We have a new challenge for all of you again and the above card will be my contribution for this month.
The theme for this month is "Precious Metals" so I used 3  different colors metallic acrylic paint on the background. First of all the 3 colors acrylic paints silver, gold and bronze  are divided on the paper. After that the paint is rolled out with a paint roller until the desired result is achieved.

**********


Voor het midden vlak is de achtergrond bewerkt met Pan pastel metallic's om de "Lotus"stempel heen. Vervolgens het afdrukje gaan bewerken met verschillende soorten "Mega Flakes", kleur voor  kleur aangebracht en goed laten drogen voor de volgende kleur. Eenmaal klaar nogmaals de stempel beinkt met "Stazon" en er overheel gestempeld, daar de lijnen niet allemaal  meer goed zicht baar waren.

**********
In the middle the background around the "Lotus" stamp is edited with PanPastel metallics. After that different colors of "Mega Flakes" were used. These colors are layered one by one. After each layer the glue had to dry very well for a good result. When this was ready the stamp was over stamped again using "Stazon" ink, because not all lines were clearly visible after using PanPastels.

**********

Gebruikte materialen zijn :
The used materials are:

- Lotus stempel van IndigoBlu / Stamp "Lotus" from IndigoBlu
Acryl verf : Goldfinger
Mess Money Penng
Vodka Martini
Div. soorten Mega Flakes / different colors Mega Flakes

**********
Hoop dat jullie de kaart weer mooi vinden en misschien vind het leuk om een keer mee te doen met de challenge van IndigoBlu 

**********
Hope you find this card nice again and that you want to join the Challenge of IndigoBlu this time.




zaterdag 18 juli 2015

Lekker veel roze


Hallo lieve bloggers,

Soms maak ik een aantal kaarten in opdracht van een winkelier en dit is er een van. Dit is af en toe wel lastig want je krijgt papier stansen en stempel toegestuurd en daar moet je dan wat mee maken, het zijn  natuurlijk niet altijd de dingen die je zelf uitgezocht zou hebben.
Gelukkig vond ik het bij deze kaart niet zo moeilijk en was er dan ook snel uit wat voor kaart het zou worden. Ben helemaal in het roze blijven hangen maar het is een fris kaartje geworden zo.
Een stans van Nellie Snellen gebruikt in het midden waar de stempel op afgedrukt is en de kaart verder afgemaakt met vlinders en dit is ook weer een stans van Nellie Snellen.


Het afdrukje is een stempel van Nellie Snellen "Flower FLO006" deze is ingekleurd met Faber-Castell potloden. Als laatste nog wat stikcles aan gebracht en klaar is de kaart.

Gebruikte kleuren kleuren zijn :

Groen : 175 - 165 - 276 - 167 - 170 - 166
Bloemen : 119 - 128 - 125 - 194
Paars : 158 - 249

Hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart.


woensdag 15 juli 2015

Don't worry Be Happy


Hallo lieve  bloggers,

Hier ben ik weer met een kaartje voor jullie het is ook een voorbeeld kaart voor de nieuwe challenge op het Pan pastel blog  gemaakt met een stempels van "IndigoBlu", Als eerste heb ik de stempel van het meisje op het papier afgedrukt en ook gelijk een voor een masker op dun papier, deze uit geknipt en op het afdrukje gelegd. Vervolgens de achtergrond gaan kleuren, masker verwijderd en het geheel gefixeerd. Hier na de hart gestempeld met Versamark en hier over zilver aangebracht, tekst er bij en weer gefixeerd.

De nieuwe opdracht voor deze maand is "Anything Goes" makkelijker kan toch niet dachten wij zo voor een zomer maand.


Als laatste het afdrukje en het hart in gekleurd met de panpastels.

Gebruikte kleuren : 

Achtergrond : 430.5 Magenta
470.8 Violet Tint
470.5 Violet
470.3 Violet Shade
Hart : 430.5 Magenta
430.3 Magenta Shade 
430.1 Magenta Extra Dark 
920.5 Silver 
Haar : 250.8 Diarylide Yellow Tint
250.5 Diarylide Yellow
250.3 Diarylide Yellow Shade
380.1 Red Iron Oxide Extra Dark
Huid : 380.8 Red Iron Oxide Tint
380.5 Red Iron Oxide
380.3 Red Iron Oxide Shade 
Blauw : 520.8Ultramarine Blue Tint 
520.5 Ultramarine Blue
520.3 Ultramarine Blue Shade
520.1 Ultramarine Blue Extra Dark
Grijs : 800.5 Black
820.8 Neutral Grey -2-Tint
820.7 Neutral Grey-1-Tint

Hoop dat ik jullie gezellig een keer mee doen met de challenge




donderdag 9 juli 2015

Product beschrijving Tattered Lace Dies

Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik met jullie mijn ervaringen delen van de Tattered Lace Dies, heb dit gemaakt voor het Craftliners.blog maar altijd handig voor iedereen toch.
Hier onder zien jullie de verpakking van de dies, op de achterkant staat altijd de Die op ware grote dat vind ik zelf wel een voordeel.



Tattered Lace Dies zijn de meest verfijnde Dies ter wereld. Zelf gebruik ik een Cuttlebug en kan niet anders zeggen ze snijden super, alleen voor de grotere dies maak ik gebruik van de metalen plaat uit voorzorg maar vaak niet nodig. Ze snijden goed uit verschillende materialen zoals cardstock, dun chipboard, kurk, vilt, acetate, sticky back canvas, stof, denim, sandpaper, perkament papier, 2mm dik craft foam, wood veneer paper, photo magnet sheets en meer.


Bovenstaand zien jullie een Die met de fijne details.


Hier zien jullie hem gesneden de kleine stukjes vallen er eigenlijk vanzelf uit, dit vind ik persoonlijk heel belangrijk want als ik het los moet gaan knippen op prikken wordt de Die hier al snel afgedaan.

Dus wat vind ik van deze dies, vind ze geweldig snijden heel goed ondanks de vele details, ze blijven mooi en recht ook na veelvuldig gebruik.
Ja de prijs dat is niet altijd even aantrekkelijk maar er is zo veel mogelijk met deze dies hier heb ik al eerder een stukje over geschreven om dit nogmaals te lezen klik hier.
Nog een voordeel is toch wel de soort dies die ze uit brengen, een eigen stijl en aparte vormen, je herkent ze meteen en zijn met geen ander merk te vergelijken.

Hoop dat jullie wat hebben aan mijn ervaringen met Tattered Lace Dies.



dinsdag 7 juli 2015

Just my type


Hallo allemaal,

Hier weer een kaartje dat ik al eerder heb gemaakt voor het Copic blog
Het design papier komt uit een blokje van "Authentique" met de naam "Crush". 
Het afdrukje is een digi van Kenny K ze zit op een stans van "Tattered Lace" met de naam "All laced up".


Om het afdrukje strak te houden en bij de kaart te laten passen zijn er voor mijn doen weinig kleuren gebruikt.


De gebruikte kleuren zijn :

Huid : R22 - R20 - E11 - E00 - E000 - E0000
Rood  : C5 - R29 - R24 - R22
Zwart : T9 - T7 - T6 - T5 - T3 - T1



De kaart is verder afgemaakt met een tekst stempel van "Magnolia" en een bloem "Poppy" ook weer van "Tattered Lace" even als de takjes.
.
Hoop dat jullie hem weer mooi vinden. en nu lekker even afkoelen na al die warmte.